Deze concepten hebben zich al bewezen…
Ontdek een wereld waarin elke hap bijzonder is. Bij Koksgasten maken we van eten een beleving. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een groot feest, wij brengen smaakvolle gerechten naar je toe, waar je ook bent.
Bij ons vertelt elk gerecht een verhaal en is elke maaltijd een feest voor de zintuigen. We spelen in op jouw wensen en maken van elk moment iets speciaals. Ervaar het plezier van lekker eten, op de Koksgasten manier.
Italiaans tafelen
Vanaf €37,50 per persoon
Ga lekker zitten aan tafel en kies zelf waar je zin in hebt van al het lekkers wat op tafel komt. Geserveerd in 3 gangen komen er oneindig veel bakjes, schalen en borden op tafel. Royaal en rijkelijk gevuld met Italiaanse smaken. Het delen van alles op tafel brengt verbinding tussen alle gasten en zorgt voor een onvergetelijke avond!
Menu:
Voorgerechten:
Carpaccio, Vitello Tonato, Caponata, Pastasalade, Vers gebakken Focaccia, salade Caprese.
Hoofdgerechten:
Verse pasta met klassieke pesto, arrabiata of stoof van Siciliaanse worst. Ossobucco, gegrilde zeebaars.
Nagerechten:
Tiramisu, Panna cotta, Torta al limone.
Ultimate BBQ
Vanaf €47,50 per persoon
Fantastisch menu waarbij alles wordt bereid op de bbq!
Menu:
Voorgerecht: Gegrilde baby romaine met ingelegde ui, burrata en pompoenpitten
Tussengerecht: Gegrilde rosbief van tonijn met een frisse noodlesalade, cashew en groene peper in kikkoman sojasaus
Hoofdgerecht: Hollands staartstuk met groene asperges, kruidenbrood en chimichurri
Dessert: Gegrilde perzik met pistache creme en mintyoghurt.
5-gangen diner
Vanaf 59,50 per persoon
Een complete avond van alle gemakken en smaken voorzien! Het menu is geschreven om alle smaakpapillen aan het werk te zetten. De verschillende smaken, structuren en schilderijtjes van gerechten laten je bij elke gang weer in de verbazing vallen.
Menu:
Amuse: Geitenkaas lolly met een paneer van roggebrood en rozijnen
Voorgerecht: 5 bereidingen van zalm
Tussengerecht: mousseline van aardappel met citroen, hollandaise met gepofte paprika en krokante ravioli met escargot
Tussengerecht: Gevogeltebouillon met truffelroom
Hoofdgerecht: Entrecote van Driebergs rund, Romige risotto, Romanesco en PX-jus
Nagerecht: Creme Brulee van lavendel met kaneeltuille
Walking dinner
Vanaf 59,50 per persoon
Op een plateau komen in 5 gangen de lekkerste happen voorbij. Makkelijk staand te eten en alle gerechten ter grootte van een voorgerecht.
Menu:
Amuses: Mini bruschetta met tomaat, basilicum en mozzarella of Gougères (Franse kaassoesjes)
Voorgerechten: Carpaccio van rundvlees met truffelmayonaise en Parmezaanse krullen of Mini quiche Lorraine
Tussengerechten: Arancini met paddenstoelen en tijm of Salade Niçoise in een glaasje
Hoofdgerechten: Mini coq au vin met aardappelpuree of Kleine porties ossobuco met gremolata en saffraanrisotto
Desserts: Tiramisu in glaasjes of Crème brûlée met lavendel
Bruiloft tot in de puntjes
Vanaf 69,50 per persoon
Koksgasten maakt van jullie bruiloft een culinair meesterwerk. We beginnen met een persoonlijk gesprek om jullie smaakvoorkeuren en bijzondere herinneringen te ontdekken.
Uniek bruiloftsmenu (voorbeeld):
Sprankelende gin-tonic met vlierbloesem uit jullie tuin en hartige macarons
Voorgerecht: Noordzeegarnaaltjes met Hollandse appeltjes en venkelcrème. Geïnspireerd op jullie eerste date aan de Hollandse kust.
Tussengerecht: Risotto met paddenstoelen uit het nabijgelegen bos waar jullie dagelijks wandelen.
Hoofdgerecht: Krokante eendenborst met five spice jus, noodles en bosui. Een knipoog naar jullie verloving in Thailand.
Dessert: verse Madeleines en Eclairs, een herinnering naar jullie eerste roadtrip door Frankrijk.
Midnight snack: Broodje kroket, jullie favoriete guilty pleasure comfortfood. Maar dan wel keuze uit lekkere: garnalenkroket, thaise currykroket of serranohamkroket.
Stamppottenbuffet
Vanaf €29,50 per persoon
Geniet van de échte Hollandse kost met ons uitgebreide en voedzame stamppottenbuffet. Schuif aan en schep op wat je lekker vindt. In drie gangen serveren we een overvloed aan traditionele stamppotten en bijgerechten, allemaal vers bereid met seizoensgroenten.
Menu:
Voorgerechten: Romige erwtensoep, Gerookte paling, Haring met uitjes, Boerenpaté, Aardappelsalade, Vers gebakken bruin en witbrood.
Hoofdgerechten: Boerenkoolstamppot met rookworst, Hutspot met sucadelapjes, Zuurkoolstamppot met spekjes, Andijviestamppot met gehaktballetjes, Rode bietenstamppot met geitenkaas.
Bijgerechten: Jus, Mosterd, Augurken, Zilveruitjes, Piccalilly.
Nagerechten: Vlaflip, Wentelteefjes met kaneelsuiker, Appeltaart met slagroom, Vanillevla met bessensaus.