Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu oktober


maand menu Amuses:
Sabayon van kerrie en gember met gekarameliseerde Coquilles

Rilette van makreel met vers gerookte makreel op een crostini met
zoetzuur van komkommer

Voorgerecht:
Gamba’s met avocado crème en bisque


Tussengerecht:
Tagliatelle met pompoensaus, geitenkaas met truffel en Pecorino
afgemaakt met gebrande amandelen

Hoofdgerecht:
Wilde eend in z’n geheel gebraden, pootje en zuurkool geconfijt in ganzenvet.
Eigen jus met Port en cranberries en puree van aardappel.

Nagerecht:
Parfait van kaneel met chocolade en een jasje van amandelen,
gepocheerde peer en crème anglaise met balsamicostroop



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019