Maandmenu november-december
Amuses:
Kruidenpoffertje met garnaaltjes en creme fraiche
Tompouce van bladerdeeg met burgertje van wildzwijn
Voorgerecht:
Salade van witlof en appel, gebakken suikersla met five spice, gerookte eendenborst en een notendressing met frambozen
Tussengerecht:
In ganzenvet gekonfijte fazantenbout, crème van pastinaak, ravioli van eendenlever met gezouten caramel en een saus van gedroogde paddenstoelen en port.
Hoofdgerecht:
In rode wijn gestoofde hazenbout, samen met gebakken bloedworst en appel, stukje kalfszwezerik met truffel, filodeegrol met zuurkool en rozijnen en een saus van chocolade en ontbijtkoek.
Nagerecht:
Grand dessert uit de Hollandse keuken; puddinkje van griesmeel met gelei van vlierbessen, mini taartje met appel, rozijnen en frangipane, stoofpeertje uit de witte wijn en een mousse van chocolade-caramel
Klik hier om het menu met de recepten te downloaden