Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu november-december


maand menu Amuses:
Kruidenpoffertje met garnaaltjes en creme fraiche

Tompouce van bladerdeeg met burgertje van wildzwijn


Voorgerecht:
Salade van witlof en appel, gebakken suikersla met five spice, gerookte eendenborst en een notendressing met frambozen

Tussengerecht:
In ganzenvet gekonfijte fazantenbout, crème van pastinaak, ravioli van eendenlever met gezouten caramel en een saus van gedroogde paddenstoelen en port.

Hoofdgerecht:
In rode wijn gestoofde hazenbout, samen met gebakken bloedworst en appel, stukje kalfszwezerik met truffel, filodeegrol met zuurkool en rozijnen en een saus van chocolade en ontbijtkoek.

Nagerecht:
Grand dessert uit de Hollandse keuken; puddinkje van griesmeel met gelei van vlierbessen, mini taartje met appel, rozijnen en frangipane, stoofpeertje uit de witte wijn en een mousse van chocolade-caramel



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019