Het maandmenu van koksgasten

Januari 2013


maand menu Amuses:
Potage Parmentier met truffelolie
Kibbeling van kabeljauw met Sauce Tartare

Voorgerecht:
Rouleau van Scharrelhoen met een bitterbal met eendenlever

Tussengerecht:
Huisgerookte makreelfilet, op een caponata van aubergine, een kletskopje van parmezaan en een kruim van Serranoham

Hoofdgerecht:
Speenvarkenrug met hete bliksem taartjes, rozijnen met mosterdpoeder en Sauce Soubise

Nagerecht:
Harde wener bodempje, mousse van clementine, gelei van limoen en een sorbet van sereh



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019