Het maandmenu van koksgasten

Februari maart 2013


maand menu Amuses:
Menu Koksgasten februari maart 2013-02-11

Amuse

Gevuld glaasje met gemarineerde tomaatjes, schelvislevermousse en gelei van Komkommer

Rolletje van passievrucht met gandaham en meloen met een stroopje van crema di balsamico



Voorgerecht:
Voorgerecht

Schuimig soepje van witlof met ravioli ham-kaas




Tussengerecht:
Tussengerecht

Gesmoord uitje gevuld met ossenstaart, geitenkaas en wintertruffel



Hoofdgerecht:
Hoofdgerecht

Snoekbaars filet met appelstroop gelakt, romige parelgort met garnaaltjes en een flan van aubergine.



Nagerecht:
Dessert

Gepocheerde peer, mousse van Grapefruit, eilandje van brissee deeg en een caramel ijs



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019