April 2019
Amuses:
Blini van zure room met doperwt en mint, rookspek van eigen varken en kwartelei
Sigaartje van Brick vellen met een tartaar van rund en eendenlever, crème fraiche met maanzaad en truffel
Voorgerecht:
Lente palet; zoetzuur van gele en rode mini tomaatjes, burata, crème van avocado, kruidenolie, garnaaltjes en krokantjes van tomaten brood, mierikswortel schuim.
Tussengerecht:
Groene asperges, sousvide in de gerookte olijfolie, lauwwarme huisgerookte Casselerrib, in een soepje van spinazie en rucola met gerookte amandelen.
Hoofdgerecht:
Eendenborst zacht gebraden, een jus van steranijs en sinaasappel, Pommes Fondant, mousseline met thijm en tuinboontjes
Nagerecht:
Polenta-pistache taart met vlierbloesemsiroop en -glazuur, pistache pitten en yoghurtijs met rode vruchten.
Klik hier om het menu met de recepten te downloaden