Het maandmenu van koksgasten

April 2019


maand menu Amuses:
Blini van zure room met doperwt en mint, rookspek van eigen varken en kwartelei
Sigaartje van Brick vellen met een tartaar van rund en eendenlever, crème fraiche met maanzaad en truffel

Voorgerecht:
Lente palet; zoetzuur van gele en rode mini tomaatjes, burata, crème van avocado, kruidenolie, garnaaltjes en krokantjes van tomaten brood, mierikswortel schuim.



Tussengerecht:
Groene asperges, sousvide in de gerookte olijfolie, lauwwarme huisgerookte Casselerrib, in een soepje van spinazie en rucola met gerookte amandelen.

Hoofdgerecht:
Eendenborst zacht gebraden, een jus van steranijs en sinaasappel, Pommes Fondant, mousseline met thijm en tuinboontjes



Nagerecht:
Polenta-pistache taart met vlierbloesemsiroop en -glazuur, pistache pitten en yoghurtijs met rode vruchten.





  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019