Het maandmenu van koksgasten

Maandmenu april


maand menu Amuses:
Bakje van filodeeg, gevuld met chutney van mango en eendenlever

Kroepoekje met gemarineerde Noordzee vis en een mayonaise van
Vadouvan

Voorgerecht:
Steak tartaar met rozemarijn en venkelzaad en klassiek garnituur

Tussengerecht:
Gebakken Pieterman met roergebakken asperges en een schuimige saus
van asperge edik

Hoofdgerecht:
Speenvarkenrack met kruiden en mosterd opgebonden, met asperges en
kruiden SpƤtzle en een Sauce Fine Herbe

Nagerecht:
Eclairs gevuld met lemoncurd verse aardbeien en een mousse van
honing



  Klik hier om het menu met de recepten te downloaden

  • November december 2019 - 22 november 2019

  • Oktober 2019 - 22 november 2019

  • September 2019 - 22 november 2019

  • April 2019 - 22 maart 2019

  • Februari maart 2019 - 22 maart 2019