Catering

Een jubileum of verjaardag vieren? Een grote picknick in het bos? Of een champagnebrunch op het water? Koksgasten verzorgt het allemaal!

Kookworkshops

Een workshop volgen naar eigen invulling? Dat kan bij Koksgasten! Onze kookavonden bieden plaats aan minimaal 8 tot ruim 32 personen.

Kok op locatie

Wat is er nou fijner dan een fantastisch diner te organiseren maar niet alle gezelligheid te hoeven missen omdat u in de keuken staat. Wij bieden de mogelijkheid om...

Diners op maat

Ook een diner op maat is natuurlijk mogelijk bij Koksgasten. Dit kan in onze studio, maar ook bij u thuis. Wij maken graag een afspraak met u voor mogelijkheden en prijzen.

Hieronder een voorbeeld van onze diners  
menu 1: 

Vanaf €47,50

Amuse;
Crostini’s met eiertruffelsalade
Voorgerecht;
Vitello tonnato met een salade van dun geschaafde venkel
Tussengerecht;
Risotto ai gamberoni mantecato al lardo di Colonnata e timo al limone
Risotto met grote gamba’s, citroentijm en Colonata spek
Hoofdgerecht;
Lamsbout uit de oven met rozemarijn en knoflook, passend seizoensgarnituur en een puree van witte boontjes
Gebraiseerde kardoen met kastanjes en pancetta
Nagerecht;
Crème brulée van Italiaanse bitterkoekjes, sinaasappelijs en bittere chocolade

menu 2:
Amuse:
Dubbelgetrokken paddestoelenbouillon (cepes) met madeiraroom en tahoe
Ansjovistoast en tomaat
Gefrituurde olijven (spies)
Voorgerecht: 
Gebrande, gemarineerde zeebaars
Voorgerecht:
Vitello Tonnato met een kruidensalade
Tussengerecht:
Tongfilet gekonfijt in olijfolie met een mousseline van zoete aardappel, Hollandaise schuim en een kruim van spekjes
Hoofdgerecht::
Sucade, drie bereidingen van aubergine, gekaramelliseerde sjalot,krokant gebakken polenta en peterselie olie
Kaas:
uit Nederland, 4 soorten geserveerd met walnoten en perenstroop
Blauwklaver, zachte blauwschimmel
Terra cotta, uit de achterhoek, koemelk, halfzacht matig gerijpt
Zappa, oudere korrelige geitenkaas
Mache doux, zachte witschimmel geitenkaas
(Kazen onder voorbehoud) 
Dessert:
Moscato peertje, halfzacht chocotaartje, ijs, passievrucht en abrikoos

Maandmenu

November december 2019

U vindt hier het maandmenu van Kokgasten inclusief alle recepten

Lees meer...

Onze kookvideo's

Paddestoelen

Een heerlijke paddestoelen Risotto

Alle video's