Diners op maat
Ook een diner op maat is natuurlijk mogelijk bij Koksgasten. Dit kan in onze studio, maar ook bij u thuis. Wij maken graag een afspraak met u voor mogelijkheden en prijzen.
Hieronder een voorbeeld van onze diners
menu 1:
Vanaf €47,50
Amuse;
Crostini’s met eiertruffelsalade
Voorgerecht;
Vitello tonnato met een salade van dun geschaafde venkel
Tussengerecht;
Risotto ai gamberoni mantecato al lardo di Colonnata e timo al limone
Risotto met grote gamba’s, citroentijm en Colonata spek
Hoofdgerecht;
Lamsbout uit de oven met rozemarijn en knoflook, passend seizoensgarnituur en een puree van witte boontjes
Gebraiseerde kardoen met kastanjes en pancetta
Nagerecht;
Crème brulée van Italiaanse bitterkoekjes, sinaasappelijs en bittere chocolade
menu 2:
Amuse:
Dubbelgetrokken paddestoelenbouillon (cepes) met madeiraroom en tahoe
Ansjovistoast en tomaat
Gefrituurde olijven (spies)
Voorgerecht:
Gebrande, gemarineerde zeebaars
Voorgerecht:
Vitello Tonnato met een kruidensalade
Tussengerecht:
Tongfilet gekonfijt in olijfolie met een mousseline van zoete aardappel, Hollandaise schuim en een kruim van spekjes
Hoofdgerecht::
Sucade, drie bereidingen van aubergine, gekaramelliseerde sjalot,krokant gebakken polenta en peterselie olie
Kaas:
uit Nederland, 4 soorten geserveerd met walnoten en perenstroop
Blauwklaver, zachte blauwschimmel
Terra cotta, uit de achterhoek, koemelk, halfzacht matig gerijpt
Zappa, oudere korrelige geitenkaas
Mache doux, zachte witschimmel geitenkaas
(Kazen onder voorbehoud)
Dessert:
Moscato peertje, halfzacht chocotaartje, ijs, passievrucht en abrikoos